Det är här talang och företag möts.

Vi är inte ett rekryteringsföretag. Vi hjälper talang att hitta jobb och hjälper företag att hitta talang. Vi är här för att ändra hur det fungerar på arbetsmarknaden.

Finns det ett hinder mellan dig och ditt nästa jobb?

Oavsett om du letar efter jobb i en ny bransch eller ska ta dig in på arbetsmarknaden - Chozen är för dig. Vår plattform med Sense Logic Artificial Intelligence matchar dig med företag i realtid. Vi matchar dina färdigheter och dina drömmar med det perfekta jobbet. Öppnar upp en chat som leder konversationen framåt, vilket gör det möjligt för första mötet att äga rum. Och snart kommer du att få jobbet som kommer förändra ditt liv.

Hur det fungerar

Via Chozen kan talanger omedelbart hitta jobbrekommendationer och arbetsgivare kan hitta kandidater. Det som gör Chozen unikt är att du inte längre kommer tvingas scrolla genom hundratals irrelevanta jobb eller CV. Istället kan du välja de jobb eller personer som passar just dig och börja chatta direkt. Aktiv tvåvägs matchning, i realtid!

Swipe vänster för skip

Inte vad jag sökte

Swipe upp för freeze

Behöver du mer tid att fundera

Swipe right to choose

Ditt drömjobb eller den perfekta talangen

Ju mer du ger, desto mer får du

Du måste ge oss mer information för att hitta matchningar.
70%
Nästan där! Du har matchningar men för att vara en topptalang måste vi veta lite mer om dig.
80%
Perfekt. Din profil är nu klar och du är redo för att hitta ditt nästa jobb.
100%

Gör skillnad- Gå med i Chozen

Letar du efter talang? Då har du kommit rätt.

Människor är den viktigaste tillgången för att få ditt företag att växa. Vår plattform med Sense Logic AI matchar företag med talang i realtid. Öppnar upp en chat som leder konversationen framåt, vilket gör det möjligt för första mötet att äga rum. Låt oss öppna dörren för människor med rätt egenskaper och drivkrafter.