Hej, Jag heter Z!

Följ med för att hitta ditt drömjobb eller den perfekta kandidaten

Chozen för kandidater

Chozen leverar en unik upplevelse där din kompetens, dina kvalifikationer och drömmar matchas ihop med ditt drömjobb i realtid. Med SenceLogic Artificial intelligence har Chozen tillräckligt med information för att kunna rekommendera relevanta kandidater och vakanser till dig som kandidat och företag. Du kan alltid följa processen på jakt efter ditt nästa drömjobb. Äntligen rekrytering på båda sidors villkor.

* Kommer snart

Så här funkar det

Genom Chozen kan kandidater omedelbart finna jobbrekommendationer och arbetsgivare kan se kandidater. Det som gör Chozen unikt är att du inte längre kommer tvingas bläddra genom hundratals irrelevanta jobb eller kandidater. Istället kan du välja de jobb eller kandidater som passar just dig och connecta direkt. Two way matchning, i realtid!

Swipe vänster för skip

Inte vad jag sökte

Swipe upp för freeze

Behöver du mer tid att fundera

Ju mer komplett din profil är, desto högre chanser har du till lyckade matchningar

Vi kan just nu inte rekommendera några relevanta jobb till dig
70%
Goda nyheter, vi har matchningar som passar dig. Men vi rekommenderar att du kompletterar din profil
80%
Grattis, din profil är komplett och du har stora chanser att bli synlig för de bästa företagen
100%

Bryggan till karriärsvägar

Närmare än någonsin till ditt drömjobb

Gör skillnad- Gå med i Chozen

Chozen för företag

Genom Chozens SenseLogic AI matchar vi rätt talang med rätt företag och sannolikheten att hitta en perfekt match ökar i takt med kvantiteten och kvaliteten på informationen som du väljer att dela med oss. Vi uppmuntrar till att hålla er företagsprofil aktiv även när ni inte har några lediga tjänster ute. Att ha en aktiv profil innebär att ni med jämna mellanrum får lojalitetserbjudanden och eventinbjudningar och lägga till en ny jobbannons är mycket enkelt.

* Kommer snart